Magunkról

A vállalkozás 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy professzionális ital –és ételellátást kínáljon mindazoknak, akiknél elengedhetetlen a dolgozók korszerű, gyors és minőségi ellátása.

A vállalkozás az évek során a térség egyik vezető étel –és italautomata üzemeltetőjévé vált.

A kizárólag magyar tulajdonú cég fő profilja a hideg-, meleg-, snack-, (üdítő, egészségügyi cikkek és darabáru ) automaták üzemeltetése, szervizelése, értékesítése, alkatrészek –és töltőanyagok forgalmazása.

Jelenleg vállalatoknál, hivatalokban és iskolákban üzemelnek automatáink.

Tagja vagyunk a Magyar Ital és Áruautomata Szövetségnek is, mely az iparág minőségét és üzleti etikáját felügyeli.

…mert egyszerűen friss és finom–  ez az alapelvünk.

A kávét, a cappuccinót, a kakaót, vagy a teát a T-MATIC automatái másodpercek alatt frissen és a legjobb minőségben készítik, hiszen a legjobb automatákkal és kiváló cseh és olasz alapanyagokkal dolgozunk. Nincs várakozás, nincs kieső idő, nincs idegeskedés és gond az alapanyag raktározásával. Mi ezt is megoldjuk.

Miért legyen Ön is a T-MATIC partnere?

Mert gyorsan tudunk az Ön egyedi igényeire reagálni és szerviz szolgálatunk is azt garantálja, hogy tartósan magas színvonalú minőséget, frissességet és gyorsaságot nyújtsunk Önnek. Szerelőink nem nagy távolságot járnak, a legmodernebb kommunikációs eszközzel vannak ellátva, ezért bármikor gyorsan elérhetők, így a legrövidebb időn belül az Ön rendelkezésére állnak.

Tehát szolgáltatásunkkal pénzt és időt takaríthat meg!

Amennyiben szeretné, hogy automatáink Önnél is üzemeljenek, kérjük, keressen fel bennünket és ossza meg velünk igényeit. Mi kihelyezzük Önhöz és üzemeltetjük a kívánt gépeket, rendszeresen feltöltjük, tisztítjuk, karbantartjuk és esetleges hiba esetén javítjuk, illetve cseregépet biztosítunk.

Igény esetén biztosítani tudunk zsetonos elfogadást. Érmevizsgáló berendezéseink felismerik az Eurót is, de jelenleg Forintot adnak vissza.

Magas színvonalú gépeinkhez a legfinomabb töltőanyagokat használjuk: eredeti cseh italporokat,olasz pörkölésű szemes  kávét, cappuccinót, forró teát és különböző hűtött szörpöket.

A bemutató terem és a szerviz Jászberényben a Jásztelki út 45. szám alatt található, a Szolnokra vezető 32. számú  főúton. Szakembereink itt programozzák a gépeket és itt található a raktár is.

 

 

 

 

 

Facebookon is megtalálsz minket

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar